Matcha teaMatcha Tea (novinka)

Pouze elitní japonští farmáři znají know-how na výrobu čaje Matcha. Výroba tohoto čaje je bezpochyby jednou s nejnáročnějších metod produkce čajů na světě.

Matcha roste pouze na zastíněných polích. Čtyři týdny před sklizní se pole úplně zastíní. Speciální stínící technika zabrání až 90% slunečního světla. Rostlina, která je v té chvíli téměř v úplné tmě kompenzuje nedostatek světla intenzivní produkcí chlorofylu. To činí listy bohatší na aminokyseliny a typická je pro ně smaragdově zelená barva. Kvalitní Matchu poznáte nejen podle sytě zelené barvy, ale také podle nasládlé a jemné chuti.

Pozitivní účinky čaje matcho:

  • Vysoký obsah antioxidantů
  • Schopnost optimalizovat váhu
  • Snížení cukru a cholesterolu v krvi
  • Pozitivni vliv na paměť a soustředění

Tato kategorie neobsahuje žádné zboží.